We're sorry, this promotion has ended
  Thank you for your interest and participation. For the latest offers, please visit http://www.gigabyte.eu/   
    Share on Google+
 

AORUS GEJMING ZAJEDNICA

Kupite najnovije GIGABYTE AORUS matične ploče i
osvojite BESPLATNE Steam vaučere!

Od 5. januara 2017. osvojite nagradu kada kupite AORUS matičnu ploču.

 

 

 

GIGABYTE je veoma zadovoljan što svakom kupcu naše nove AORUS serije matičnih ploča može da ponudi
BESPLATNE STEAM vaučere (dok traju zalihe).

Svi koji kupe jednu od ovih GIGABYTE AORUS matičnih ploča (između 5. januara i 31. marta 2017) će dobiti BESPLATNO, STEAM vaučere u vrednosti do 40€. 40€ sa Z270X-GAMING 9 & Z270X-GAMING 8, 20€ sa Z270X-GAMING 7, Z270X-GAMING 5 & Z270X-GAMING K5, a sve što je potrebno je da kupite ploču i da se registrujete kod GIGABYTE.

 

 

Prednosti registracije

 

 

Garancija zadovoljstva:

GIGABYTE AORUS serija matičnih ploča mora da prođe stroge testove i poseduje minimalne parametre specifikacije kako bi se našla u našoj premijum AORUS porodici. Mi smo fino podesili ovu seriju kako bi postigli i prestigla sva očekivanja po pitanju performansi. Nudimo vam naš onlajn eSupport servis, koji možete da koristite bilo kad (onlajn 24 sata). Mi u GIGABYTE smo ponosni na naše izuzetno ime u gejming zajednici i budite sigurni da ste uvek obavešteni.

 

Produžite garanciju za godinu dana

Za svaku uspešnu registraciju nakon kupovine, dobićete dodatnih godinu dana garancije. Jedna registracija po serijskom broju po osobi. Otvoreno samo za AORUS GAMING matične ploče koje su kupljene kao pojedinačna komponenta u maloprodaji ili online šopu.

 

Direktan RMA servis:

imaćete direktnu RMA garanciju sa GIGABYTE-ovim servisnim centrom. Kada se jednom registrujete kao član zajednice, možete direktno da komunicirate sa našim GIGABYTE RMA centrom. Možete poslati vašu matičnu ploču direktno u lokalni RMA centar i kada je popravimo, mi ćemo platiti slanje nazad.

 

 

Budite prvi & osvojite više nagrada uključujući Limitiranu seriju AORUS dukserice & personalizovanu LED šemu na matičnoj ploči!

 

 

Prvih 100 uspešnih registranata AORUS matičnih ploča će dobiti šansu da personalizuju svoje matične ploče dodajući svoja imena na LED šemu koju nudi GIGABYTE. Oni će takođe dobiti ekskluzivnu limitiranu seriju AORUS dukserica!

 

Informacije o proizvodu

 

Registrujte se sad!

Molimo vas da unesete svoje informacije u polja koja slede:
 
Ime
 
Prezime
 
Starost
 
E-mail
 
Kućni broj
 
Ulica
 
Grad
 
Zemlja
 
Poštanski broj
 
Okrug
 
Naziv proizvoda
 
Datum kupovine
 
Cena
 
Kupljena kod
 
 
 
Otpremite račun
 
 
   
Podnošenjem mojih podataka, ja se slažem sa uslovima i pravilima učestvovanja.
Da, ja ovim pristajem da se lični podaci koje sam uneo iznad mogu obraditi i koristiti od strane kompanije GIGABYTE u skladu sa principima o zaštiti objavljenih podataka. Informisan sam da mogu da povučem ovaj pristanak u bilo kom trenutku. Kompanija GIGABYTE me je uverila da će garantovati privatnost mojih podataka bez ograničenja i da neće prenositi lične podatke trećim licima. Slažem se da me GIGABYTE može kontaktirati u vezi budućih proizvoda i usluga, događaja i radnji. Mogu se protiviti ovom pristanku u bilo koje vreme bez navođena razloga. Protivljenje se može podneti neformalno na mail: unsubscribe@gigabyte.eu


*Ova promocija je otvorena za stanovnike Srbije, Austrije, Belgije, Bugarske, Češke republike, Danske, Finske, Francuske, Nemačke, Grčke, Italije, Luksemburga, Holandije, Norveške, Poljske, Rumunije, Slovačke, Španije, Švedske, Švajcarske, Velike Britanije, Portugalije, Mađarske, Letonije, Litvanije, Estonije, Islanda, Irske, Hrvatske i Slovenije
Kupovine proizvoda koji se kvalifikuju i odgovaraju uslovima moraju biti obavljeni u zemljama državljanina.
*GIGABYTE zadržava pravo da napravi izmene u promotivnom materijalu bez prethodne najave.
*Ponuda važi za kupovine napravljene od 5. januara do 31. marta 2017. ili dok traju zalihe.

 

 ©2016 GIGA-BYTE Technology Co., Ltd. All rights reserved. | Term of Use | Privacy Policy |