We're sorry, this promotion has ended
  Thank you for your interest and participation. For the latest offers, please visit http://www.gigabyte.eu/   
    Share on Google+
 

COMUNITATEA DE GAMING AORUS

Cumpărați cele mai noi plăci de bază GIGABYTE AORUS
și veți primi coduri Steam, gratuit!

Din 5 Ianuarie 2017 veți fi recompensați la achiziția plăcilor de bază AORUS.

 

 

 

GIGABYTE este încântată să ofere clienților care achiziționează noile plăci de bază din seria AORUS
coduri STEAM gratuite (în limita stocurilor disponibile).

Oricine cumpără una dintre plăcile de bază GIGABYTE AORUS de mai sus (între 5 Ianuarie și 31 Martie 2017) va primi, GRATUIT, un cod STEAM în valoare de până la €40. Cumpărătorii de Z270X-GAMING 9 & Z270X-GAMING 8 vor primi coduri de €40, iar cei ce cumpără Z270X-GAMING 7, Z270X-GAMING 5 & Z270X-GAMING K5 vor fi recompensați cu coduri de €20. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați una din plăcile eligibile și să le înregistrați.

 

 

Avantajele înregistrării

 

 

Satisfacție garantată:

Plăcile de bază GIGABYTE AORUS trebuie să treacă teste riguroase și să respecte anumite norme pentru a putea face parte din gama de vârf a plăcilor de bază GIGABYTE. Am construit aceste plăci de bază pentru a îndeplini și chiar depăși nevoile de performanță ale ultilizatorilor și gamerilor. Oferim chiar și un serviciu de asistenţă tehnică pe care îl puteți folosi oricând: eSupport. La GIGABYTE ne mândrim cu renumele pe care îl avem în comunitatea de gaming și ne vom asigura ca veți fi tot timpul conectați la ultimele noutăți.

 

Garanție extinsă cu 1 an

Fiecare client care își înregistrează produsul după achiziție va primi 1 an suplimentar de garanție (o singură înregistrare a unei serii de persoană). Această promoție este disponibilă doar clienților care au achiziționat o placă de bază AORUS GAMING ca o componentă unică printr-un retailer / Etailer.

 

Serviciu RMA Direct:

Veți beneficia de servicii de garanție direct în centrele RMA GIGABYTE. Îndata ce sunteți înregistrat ca membru al comunității, veți trata direct cu centrul RMA GIGABYTE. Veți putea trimite placa de bază direct centrului de service, iar după ce aceasta va fi reparată, o vom expedia înapoi pe costul nostru.

 

 

Fiți primii și primiți mai multe recompense, inclusiv un hanorac AORUS ediție limitată și un vizual personalizat pentru placa de bază!

 

 

Primii 100 de clienți ce își înregistrează placa de bază AORUS vor primi șansa de a-și personalize placa de bază prin inscripționarea numelui pe un vizual oferit de către GIGABYTE. De asemeni vor fi recompensați și cu un hanorac AORUS, ediție limitată!

Pentru a vă personaliza placa de bază AORUS, va trebui să trimiteți către GIGABYTE numele dvs., iar acesta nu trebuie să depășeasca 30 de caractere(sunt permise doar caracterele alfabetului Englez). GIGABYTE nu va accepta nume și mesaje rasiste sau profane și își rezerva dreptul de a nu produce asemenea mesaje

 

Informații despre produse

 

Înregistrează-te Acum!

Vă rugăm să introduceți informațiile după cum urmează:
 
Nume
 
Prenume
 
Vârsta
 
E-mail
 
Numărul
 
Strada
 
Oraș
 
Țara
 
Cod Poștal
 
Județ
 
Numele Produsului
 
Data achiziției
 
Prețul achiziției
 
Achiziționat de la
 
 
 
Încărcați Chitanța
 
 
   
Trimițând datele, îmi exprim acordul cu termenii și condițiile pentru participare.
Da, sunt de acord prin prezenta că datele personale introduse de mine mai sus pot fi prelucrate și utilizate de către GIGABYTE, în conformitate cu principiile de protecție a datelor cu caracter personal. Am fost informat că pot revoca acest consimțământ în orice moment. Am fost asigurat de către GIGABYTE că preocuparea mea privind confidențialitatea datelor va fi garantată fară restricții, iar datele mele nu vor fi transmise către părți terțe. Imi ofer acordul în mod explicit sa fiu contactat de către GIGABYTE cu privire la noi produse și servicii, evenimente și activități. Pot revoca oricând acest accord fară a specifica motivele. Acordul poate fi revocat accesând unsubscribe@gigabyte.eu


* Această promoție este disponibilă rezidenților din Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit, Portugalia, Serbia, Ungaria, Letonia, Lituania, Estonia, Islanda, Irlanda, Croația și Slovenia.
Achiziția produselor eligibile și cererea trebuie înregistrate în țara de reședință.
* GIGABYTE îşi rezervă dreptul de modifica conţinutul acestei promoţii fără o notificare prealabilă.
* Oferta este valabilă pentru achiziţiile efectuate între 5 Ianuarie şi 31 Martie, 2017, în limita stocurilor disponibile.

 

 ©2016 GIGA-BYTE Technology Co., Ltd. All rights reserved. | Term of Use | Privacy Policy |