We're sorry, this promotion has ended
  Thank you for your interest and participation. For the latest offers, please visit http://www.gigabyte.eu/   
    Share on Google+
 

AORUS GAMING COMMUNITY

Αγοράστε τις νέες μητρικές GIGABYTE AORUS
και πάρτε ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια Steam!

Ξεκινώντας απο τις 5 Ιανουαρίου 2017, παίρνετε ανταμοιβή όταν αγοράζετε μια μητρική AORUS.

 

 

 

Στη GIGABYTE είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες που θα αγοράσουν μια ολοκαίνουργια μητρική της AORUS σειράς
ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια STEAM (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Καθένας που αγοράζει μία από αυτές τις μητρικές της GIGABYTE AORUS (μεταξύ 5η Ιανουαρίου και 31ης Μαρτίου, 2017) θα λάβει δωρεάν, κουπόνι STEAM αξίας έως και 40 €. € 40 με την Z270X-GAMING 9 & Z270X-GAMING 8, € 20 με τις Z270X-GAMING 7, Z270X-GAMING 5 & Z270X-GAMING Κ5, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε τη μητρική και να εγγραφείτε στην GIGABYTE.

 

 

Πλεονεκτήματα εγγραφής

 

 

Εγγύηση ικανοποίησης:

Οι μητρικές GIGABYTE AORUS πρέπει να περάσουν τους αυστηρότερους ελέγχους και τις ελάχιστες παραμέτρους spec για να συμπεριληφθούν στην premium AORUS γκάμα μας. Έχουμε τελειοποιήσει αυτή τη γκάμα μητρικών για να συναντούν και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες απόδοσης. Προσφέρουμε την online eSupport Υπηρεσία μας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή (24 ώρες στο διαδίκτυο). Στη GIGABYTE είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική αναγνώριση μας στην Gaming κοινότητα και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είστε πάντα ενημερωμένοι.

 

Θα λάβετε επέκταση εγγύηση ενός έτους

Για κάθε επιτυχημένη εγγραφή μετά την αγορά θα επωφεληθείτε από + 1 έτος πρόσθετης εγγύησης. Μία καταχώρηση ανά αύξοντα αριθμό ανά άτομο. Ισχύει μόνο για τις AORUS GAMING μητρικές που είχαν αγοραστεί ως μεμονωμένο προϊόν μέσω καταστήματος λιανικής / ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Απευθείας Υπηρεσία RMA:

θα έχετε απευθείας εγγύηση RMA απο το κέντρο εξυπηρέτησης της GIGABYTE. Μόλις είστε εγγεγραμμένο μέλος της κοινότητας, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στο RMA κέντρο της GIGABYTE. Μπορείτε να στείλετε τη μητρική σας απευθείας στο τοπικό κέντρο RMA και μόλις έχουμε λύσει το τυχόν πρόβλημα, θα καλύψουμε τα έξοδα επιστροφής.

 

 

Γίνε ο πρώτος & Απόκτησε περισσότερα προνόμια συμπεριλαμβανομένου ενός περιορισμένης έκδοσης AORUS Hoodie & Εξατομικευμένου LED Overlay για τη μητρική!

 

 

Στιs 100 πρώτες επιτυχημένες εγγραφές AORUS μητρικών, θα δωθεί η ευκαιρία να διαμορφώσουν τη μητρική τους προσθέτοντας το όνομα τους σε LED overlay αποκλειστικά από την GIGABYTE. Επίσης θα λάβουν ένα αποκλειστικό, περιορισμένης έκδοσης AORUS Hoodie!

Για να προσαρμόσετε την AORUS μητρική σας θα πρέπει να παρέχετε το όνομα σας στην Αγγλική αλφάβητο και να μην αποτελείται από περισσότερους από 30 χαρακτήρες. ( Η GIGABYTE δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε ρατσιστικά ή βλάσφημα μηνύματα ή ονόματα, η GIGABYTE διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να αναπαράγει αυτά τα μηνύματα)

 

Πληροφορίες Προϊόντος

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας στα πεδία παρακάτω:
 
Όνομα
 
Επίθετο
 
Ηλικία
 
E-mail
 
Αριθμός
 
Οδός
 
Πόλη
 
Χώρα
 
Ταχυδρομικός Κώδικας
 
Περιοχή
 
Όνομα προϊόντος
 
Ημερομηνία Αγοράς
 
Τιμή αγοράς
 
Αγοράστηκε απο
 
 
Ελέγξτε τον Check Αριθμό
(Που βρίσκεται το Check #)
 
Ανεβάστε την Απόδειξη
 
 
   
Με την υποβολή των δεδομένων μου, συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
Ναι, συναινώ ότι τα προσωπικά δεδομένα που έχουν εισαχθεί από εμένα παραπάνω μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία και να χρησιμοποιούνται από την GIGABYTE, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες αρχές προστασίας των δεδομένων. Έχω ενημερωθεί ότι μπορώ να ανακαλέσω αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Από την GIGABYTE έχω διαβεβαιωθεί ότι τα δεδομένα μου διασφαλίζονται χωρίς περιορισμούς και χωρίς διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους. Συμφωνώ ρητά να ενημερώνομαι από την GIGABYTE για μελλοντικά προϊόντα και υπηρεσίες, εκδηλώσεις και δράσεις. Μπορώ να αντιτάξω αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αναφέρω τους λόγους. Η δήλωση μου μπορεί να γίνει ανεπίσημα στο mail μου:unsubscribe@gigabyte.eu


* Αυτή η προωθητική ενέργεια αφορά τους κατοίκους της Αυστρίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Τσέχικης Δημοκρατίας, Δανίας, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ελλάδας, Ιταλίας, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας, Νορβηγίας, Πολωνίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Πορτογαλίας, Σερβίας, Ουγγαρίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Εσθονίας, Ισλανδίας, Ιρλανδίας, Κροατίας και Σλοβενίας.
Οι αγορές προϊόντων που πληρούν τις προϋποθέσεις και τις αντίστοιχες αξιώσεις πρέπει να γίνουν στη χώρα διαμονής.
* Η GIGABYTE διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσαρμογές στο διαφημιστικό περιεχόμενο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
* Η προσφορά ισχύει για αγορές απο τις 5 Ιαν. μέχρι τις 31 Μαρ. 2017 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

 ©2016 GIGA-BYTE Technology Co., Ltd. All rights reserved. | Term of Use | Privacy Policy |