We're sorry, this promotion has ended
  Thank you for your interest and participation. For the latest offers, please visit http://www.gigabyte.eu/   
    Share on Google+
 

ГЕЙМЪРСКА ОБЩНОСТ AORUS

Купи най-новите дънни платки GIGABYTE AORUS
и вземи БЕЗПЛАТНИ ваучери Steam!

От 5 януари 2017 г. ще получавате награда, когато купувате дънна платка AORUS.

 

 

 

GIGABYTE е изключително ентусиазирана да предложи на всички свои потребители, които си купят една от дънните плати от нашия нов бранд AORUS
БЕЗПЛАТНИ ваучери STEAM (до изчерпване на наличностите).

Всеки, който си купи една от тези дънни платки GIGABYTE AORUS (в периода между 5 януари и 31 март 2017 г.) ще получи БЕЗПЛАТНО до €40 във вид на ваучери за STEAM. €40 е ваучерът за платките Z270X-GAMING 9 & Z270X-GAMING 8, €20 е той за моделите Z270X-GAMING 7, Z270X-GAMING 5 и Z270X-GAMING K5, като всичко, което трябва да направите, е да купите дънната платка и да я регистрирате в GIGABYTE.

 

 

Предимства на регистрацията

 

 

Гарантирана удовлетвореност:

Серията дънни платки GIGABYTE AORUS трябва да преминат през строги тестове и параметрите им да отговарят на минимални спецификации, за да се включат в нашата премийна гама AORUS. Ние сме настроили фино тази серия така, че да отговаря на очакванията за висока производителност и дори да ги надхвърля. Ние предлагаме нашата онлайн eSupport услуга, която можете да използвате по всяко време (тя е онлайн 24 часа). В GIGABYTE се гордеем с нашето отлично реноме в геймърската общност и ще ви гарантираме, че винаги ще сте в течение с новостите.

 

Вземете удължена гаранция от една година

За всяка успешна регистрация след покупката ще можете да се възползвате от разширяването на гаранцията с още една допълнителна година. Възможна е една регистрация на сериен номер на човек. Промоцията е само за дънни платки AORUS GAMING, които са били купени като самостоятелен компонент през търговец на дребно/ онлайн магазин.

 

Direct услуга RMA:

ще получите директна RMA гаранция от сервизния център на GIGABYTE. След като се регистрирате като член на общността, ще можете да общувате директно с нашия център GIGABYTE RMA. Можете да изпратите вашата платка директно до местния RMA център и когато оправим проблема, ще ви я изпратим обратно за наша сметка.

 

 

Бъдете сред първите и вземете повече награди, включително лимитирана серия суитшърт с качулка AORUS & персонализирано LED осветяване на дънната платка!

 

 

Първите 100 успешни регистрации на дънни платки AORUS ще получат шанса да персонализират своите дънни платки чрез добавяне на своето име върху LED осветлението, предлагано от GIGABYTE. Тези клиенти ще получат и ексклузивен суитшърт с качулка AORUS от лимитирана серия!

За да персонализирате своята дънна платка AORUS, трябва да предоставите вашето име, изписано с английската азбука, като то трябва да съдържа не повече от 30 символа. (GIGABYTE няма да приема никакви расистки или неприлични съобщения или имена, като GIGABYTE си запазва правото да отхвърли и да приеме всякакви съобщения) personalize your AORUS motherboard you need to provide in the English alphabet your name consisting of no more than 30 characters.

 

Продуктова информация

 

Регистрирайте сега!

Моля, въведете вашата информация в следните полета:
 
Собствено име
 
Фамилия
 
Възраст
 
Е-поща
 
Номер
 
Улица
 
Град
 
Държава
 
Пощенски код
 
Община
 
Име на продукта
 
Дата на покупка
 
Цена на покупката
 
Купена в
 
 
 
Прикачете касовата бележка
 
 
   
Подавайки своите данни аз се съгласявам с правилата и условията за участие.
Да, аз се съгласявам, че личните данни, въведени от мен по-горе, могат да бъдат обработвани и използвани от GIGABYTE в съответствие с публикуваните принципи за защита на данните. Уведомен съм, че мога да отменя това свое съгласие по всяко време. От GIGABYTE ме увериха още тук, че моите притеснения относно поверителността на данните са гарантирани без ограничения и без предаване на личните ми данни на трети лица. Изрично се съгласявам GIGABYTE да се свързва с мен относно бъдещи продукти и услуги, събития и дейности. Мога да се противопоставя на това съгласие по всяко време и без да посочвам причини. Това мое противопоставяне може да се направи неофициално на пощата ми: unsubscribe@gigabyte.eu


* Тази промоция е отворена за жители на Австрия, Белгия, България, Чешка република, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Словакия, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство, Португалия, Сърбия, Унгария, Латвия, Литва, Естония, Исландия, Ирландия, Хърватска и Словения.
Покупките на допустимите в промоцията продукти и съответните претенции трябва да бъдат направени в страната на постоянно местожителство.
*GIGABYTE си запазва правото да прави корекции на промоционалното съдържание без предварително предупреждение.
*Офертата е валидна за покупки, направени от 5 януари до 31 март 2017 г. или до изчерпване на наличностите.

 

 ©2016 GIGA-BYTE Technology Co., Ltd. All rights reserved. | Term of Use | Privacy Policy |